fredag 1. juli 2011

Lasagna? Moussaka? Moussagna!?! :-)

Jaha, ja...
Tid for fredagskos. Moussaka er utelukket pga at det er vanskelig å få den særlig god uten bruk av hverken ost, soyamelk eller hvetemel (eller annet hvitt mel for den saks skyld!). Lasagna er utelukket fordi den blir rar uten pasta, og egentlig uten hvit saus (hvete og melk) også... Pizza er utelukket pga den blir litt rar uten hverken ost eller bunn, og når både løk og mais er fjernet fra kjøtsausen, er det lite igjen. Taco blir også en litt rar rett uten hverken lefser (hvete), tacoskjell (mais) eller saus (løk).

Hmmmm... Hva gjør man da, når økonomien ikke tillater innkjøp av dehydrator ennå? (Åh, som jeg gleder meg til Raw Pizza!!!) Man lager en Moussagna!!! :-)))

Ovnen satte vi på 180 grader.

Steikte en pakke karbonadedeig og en box champignon (hadde sikkert vært enda bedre å steike ferske...) i litt Brun Cocosa, og tømte over en boks hakkede tomater med basilikum og en drøy spiseskje tomatpure.
Mens det småkokte og godgjorde seg på komfyren, skar jeg amandinepoteter i tynne skiver og la dem i bunnen på en ildsfast form (str liten langpanne). Drysset over pepper, Himalayasalt og fersk salvie.
Så helte vi kjøttblandingen over, og strødde litt hampfrø over, og steikte i ca 40 minutter.

Maten såg god ut, og det falt godt i smak her på bruket. :-)
Server med salat til! :-)

God helg! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar