lørdag 25. juni 2011

Gode poteter til hverdags og fest! :-)

Siden vi ikke kan spise hverken pasta eller ris hos oss, er det viktig å variere potet-tilbehøret. :-)
En god måte å servere potetene på, fant vi ut var å skjære amandinepoteter med skall i tynne skiver, legge dem pent i en ildfast form, sprinkle over olivenolje, Maldon havsalt og friske urter. Jeg dyrker litt urter selv, og de blir brukt omrent daglig for å variere smaken på maten vi lager. Jeg har brukt både salvie, oregano og rosmarin i denne retten, noen ganger kun det ene, andre ganger i kombinasjon.
Så legger vi på et lokk eller litt alufolie, og setter i steikeovnen på 180 grader. Etter ca en halvtime tar vi av lokket og stikker en kniv nedi en potet for å kjenne om den er mør nok. Så setter vi på grillen og lar det steke litt til, så den gyldne fine fargen kommer frem. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar